Bedrijfsinformatie

Venema Communicatie is in 1968 door Albert Venema opgericht als elektrotechnisch installatiebedrijf. Het bedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de verkoop en installatie van telecommunicatieapparatuur en beveiligingssystemen. Venema Communicatie heeft in de loop der jaren een geleidelijke groei doorgemaakt. In 2001 is het bedrijf overgenomen door Reinder Pepping en Edwin Venema.

Venema Communicatie is een servicegericht bedrijf, wat ondermeer blijkt uit een 24-uurs storingsdienst en een eigen technische dienst. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan; wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van gerenommeerde toeleveranciers.

Onze adviseurs hebben ieder hun eigen specialisatie. Zij zijn gewend om mee te denken met onze cliënten en hebben voor elke situatie de juiste oplossing; er wordt niet gedacht in standaardtoepassingen, maar in maatwerk, afgestemd op de wensen van onze klanten.
De adviseurs volgen nauwgezet de technische ontwikkelingen in de markt, zodat zij steeds de meest actuele oplossingen kunnen (en zullen) aanbieden.

Bij onze technische dienst en bij de installatiegroep werken goed gekwalificeerde medewerkers, die door regelmatige (bij)scholing hun kennis op peil houden.

Tot onze relaties behoren grote ondernemingen, overheids- en semi-overheidsinstellingen, professionele sportverenigingen, maar ook bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf, dienstverleners en particulieren maken deel uit van onze klantenkring.

Voor ondermeer evenementen en rampenoefeningen beschikken wij over een verbindingswagen met geavanceerde apparatuur. Mocht u vragen hebben over een van onze producten of diensten kunt u contact met ons opnemen.

Certificering

  • Ons bedrijf is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA 2008/5.1.
  • Tevens zijn wij een Borg technisch beveiligingsbedrijf.
  • Wij zijn aangesloten bij onze branchevereniging Uneto-VNI.
  • In het jaar 2006 werd de Panasonic-project-award aan ons toegekend.
  • Erkend installatiebedrijf – EVI Elektro laagspanningsinstallaties.

  UNETO-VNI  NCPborg